Beauty4You

 

seperator

Beauty 4 You is een uitgebreide schoonheidssalon die staat voor aandacht en kwaliteit, om heerlijk te ontspannen. Bij Beauty 4 You wordt u altijd persoonlijk geholpen door Yvonne Moerman. Zo’n 11 jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste, die ik heb uitgebreid met sportmassage, bindweefselmassage, pedicure, allround make-up artist en wimperextensions.

In 2010 ben ik in Zonnestudio Wateringen een beautysalon gestart, waar gewerkt wordt met het merk DECLARÉ (beauty for a sensitive skin). Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren bezig gehouden op het gebied van huidverbetering.

Sinds 2015 wordt er in de salon gewerkt met het merk ENVIRON (a beautiful skin for a lifetime). Wat maakt ENVRION uniek? Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten. Elk product wordt langdurig onderworpen aan klinische testen door dr. Fernandes en zijn team en door onafhankelijke medewerkers. De doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bijgevolg bewezen. Het Environ gamma is wereldwijd een van de zeldzame huidverzorgingslijnen. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd elk geslacht. Bepaalde producten zijn gecertificeerd door het prestigieuze Swiss Vitamine Instituut, dat erover waakt dat de hoogste productienormen worden gehandhaafd.

Wij bieden u in de salon diverse behandelingen en lichaamsmassages aan. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt u met ons contact opnemen.Kijk ook eens op www.beautysalon-yvonne.nl wat wij u in de salon allemaal te bieden hebben.

Van harte welkom bij Beauty 4 You.

Klik hier voor de prijslijst.

 

  • Beauty4You Wateringen
  • Beauty4You Wateringen
  • Beauty4You Wateringen
  • Beauty4You Wateringen

Acties
seperator

Openingstijden



seperator

Beauty 4 You werkt op afspraak,
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen door te bellen met: (06) 14 79 98 76 of mail naar info@beautysalon-yvonne.nl